Servis

Mi smo HP biznis partner

Servis

Konstantna ulaganja u opremu (a mislimo na SERVIS kao oblast našeg poslovanja i kao lokalnu jedinicu u našoj firmi koja koristi prostor za svoje poslove) doprinela su da se naše serviserske usluge podignu na zavidan nivo a korisnicima koji zatraže našu pomoć pruži adekvatna, kvalitetna i profesionalna usluga.

Naravno, spoj kvalitetnog i stručnog servisa i kvalitetne i stručne serviserske opreme, daje “FINAL IMPRESSION” ovoj našoj jedinici kojom smo vrlo ponosni.

Bitan faktor je takođe i redovno održavanje računara. Povremeno čišćenje i testiranje ispravnosti komponenti su samo jedna u nizu mnogih stavki koje vaš računar mogu duži niz godina održati ispravnim i funkcionalnim..

Sigurno smo najbolji servis LapTop-ova u Paraćinu i okolini!

Naš servis računara se trudi da sve popravke rešava u istom danu ili za sledeći dan ako klijent ne zahteva što hitniju popravku. Svi računari koji se nalaze kod nas na servisu se hijerarhijski rešavaju po principu “First things first”.

Nisu svi kvarovi isti pa tako i rok popravke nikada nije isti. Sitnije softverske kvarove, zamene lako dostupnih delova rešavamo u istom danu.

USLUGE SERVISA

1. Instalacija sistema

Naš servis računara vam instalira operativni sistem po Vašoj želi, kompletan sa svim drajverima i programima po povoljnoj ceni. Donesite nam računar ili laptop i u istom danu imaćete nov operativni sistem sa svim programima, podešen i spreman za rad.

2. Zamena laptop ekrana

Vrlo čest slučaj kod laptopova je da se nepažnjom vlasnika laptopa ili nekog od ukućana ekran na laptopu razbije. Ukoliko se to desi ne očajavajte, mi smo tu da zamenimo svaki ekran.

3. Zamena termalne paste

Termalna pasta je bitna za pravilno funkcionisanje vašeg računara. Bez nje, suočavali bi ste se sa pregrevanjem čipova i gašenjem vašeg računara, a u najgorem slučaju može stradati neki od glavnih čipova na računaru. U našem servisu možete zatražiti promenu termalne paste na vašem Laptop ili Desktop računaru, kao i na grafičkim karticama.

4. Reballing čipova

Zbog svojih zahtevnih funkcija i zadataka, svaki čip vašeg računara se zagreva i funkcioniše pri velikim temperaturama. Nekada se dogodi da čip (procesorski, grafički, čipset, “bridge”) usled prevelike radne temperature destabiliše kontaktna mesta sa matičnom pločom i računar više nije funkcionalan.

Mi vršimo takozvani reballing čipova, a upravo iz tog razloga, posedujemo i profesionalnu mašinu specijalno namenjenu za probleme tog tipa, takozvanu BGA Rework stanicu.

5. Popravka matičnih ploča i grafičkih kartica

Vršimo popravku matičnih ploča i grafičkih kartica, kao i zamenu neispravnih komponenti. Raspolažemo velikim lagerom novih i polovnih rezervnih delova za popravku matičnih ploča i grafičkih kartica.

6. Popravka monitora

Kao što smo u oblasti iznad naveli da raspolažemo velikim lagerom rezervnih delova za matične ploče i grafičke kartice, to važi i za kompjuterske monitore. Ukoliko imate problema sa vašim monitorom, mi smo tu da rešimo vaš problem. Posetite nas ili pozovite.

7. Popravka adaptera

Takođe vršimo i servisiranje adaptera laptopova i drugih elektronskih uređaja. I za njih se našlo mesta u našem lageru rezervnih delova.