Tel/Fax : 035 569 444    office@gmg.rs

O nama

GMG Computers je počeo sa radom 1 Novebra, sada već, davne 1998. godine, i do dana današnjeg bavimo se prodajom i servisom računara i računarske tehnike.

Naš cilj je da u godinama koje su pred nama, stvaramo što veći broj zadovoljnih klijenata koji bi nam ukazanim poverenjem omogućili da saradnju i kvalitet naših usluga konstantno podižemo lestvicu više. Takođe se trudimo i da svojim klijentima isporučujemo samo proverenu i kvalitetnu računarsku opremu.

Možemo se pohvaliti i kvalitetnom Servisnom jedinicom naše firme. Naš Laptop servis je sigurno najbolji u toj oblasti u Paraćinu i okolini.

Od 1. Februara 2014. godine, naš lokal se nalazi u strogom centru Paraćina, u pasažu koji sa glavne ulice vodi prema izlazu na gradski kej, pored smo takozvane “Beogradske robne kuće” (sadašnji naziv – YOUMART).

Telefon i adresa

Tel. (035) 569 444, Fax. (035) 569 444

Kralja Petra I 53 lokal 5
35250 Paraćin

GMG Computers DOO

Gde se nalazimo

Pogled na GMG Computers lokal

Posetite nas

Posetite naš lokal i pregledajte široku ponudu računara, laptopova i računarske opreme koju nudimo. Naravno, za sva ostala pitanja i savete, možete nas kontaktirati i telefonom, mailom, preko Facebook stranice ili doći lično u prostorije GMG Computers-a.

x Shield Logo
This Site Is Protected By
The Shield →